Sprečava sekundarnu fermentaciju i ponovno zagrevanje
Brzo smanjenje PH vrednosti
Delovanje
Posebna kombinacija različitih heterofermentativnih bakterija mlečne kiseline. Oni ne stvaraju samo mlečnu kiselinu, već i deo sirćetne kiseline.
Potiskuje štetni kvasac i sprečava ponovno zagrevanje i sekundarnu fermentaciju.
Karakteristike proizvoda
Gubitak hranljivih materija je smanjen na minimum.
Ukusna silaža tokom cele godine.
Visoka koncentracija hranljivih materija u silaži.
Bolji kvalitet hrane i niži triškovi ishrane.
Upotreba
Dozirati 0,5 g na 1000kg isečene kukuruzne mase.
Proizvođač odnosno prodavac ne odgovara kod pogrešne primene. Naknade od strane proizvođača odnosno prodavca ograničavaju se u visini prodajne cene proizvoda.
Odaberite opcije
Ovaj proizvod ima više varijanti. Opcije mogu biti izabrane na stranici proizvoda.
Koristimo kolačiće da bismo poboljšali iskustvo pregledanja, prikazivali personalizovane oglase ili sadržaj i analizirali naš saobraćaj. Klikom na „Prihvati sve“, pristajete na našu upotrebu kolačića.