Uslovi online kupovine

Poštovani potrošači,

molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe SANO internet sajta. Korišćenjem našeg internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi).

Sano savremena ishrana životinja d.o.o. zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove unošenjem izmena u ovaj tekst. Predlažemo da s vremena na vreme posetite ovu internet stranicu i proverite da li su se Uslovi možda promenili od vaše poslednje posete.

  1. Korisnik je svako lice koje pristupa sajtu www.sano.rs i svim njegovim sadržajima.
  2. Potrošač je fizičko lice koje kupuje proizvod radi namirenja individualnih potreba, a ne radi obavljanja profesionalne delatnosti.
  3. Prodavac u konkretnom slučaju je Sano.

Sano na sajtu sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje www.sano.rs sajta koristite isključivo na vlastitu odgovornost i Sano se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Sadržaji objavljeni na internet sajtu Sano Savremena ishrana životinja d.o.o., vlasništvo su Sano Savremena ishrana životinja d.o.o. i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima.

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl), tekstovi, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo Sano Savremena ishrana životinja d.o.o. i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti.

Nije dozvoljeno menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom internet sajtu u druge svrhe od ovde navedenih potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.

0
    0
    Pregled korpe
    Vaša korpa je praznaNazad na Prodavnicu