Bekonsan Grower

Potpuna krmna smeša za tovne svinje

1.402,50 RSD

Koristi

Delovanje Bekonsan Grower

  • Visok dnevni prirast >900g
  • Iskorišćenje hrane 1:2,7
  • Veću procenat mesa >57%
  • Ušteda proteina
  • Smanjenje fosfora

Karakteristike proizvoda

  • Optimalna kombinacija aminokiselina
  • Sprečavanje viška proteina
  • Izrazito svarive mineralne komponente
  • Fitaza za poboljšanje iskoriščenja fosfora, kalcijuma i mikroelemenata

Upotreba

  • Hranu ponuditi brašnastu i vlažnu, jer se tako najbolje konzumira.U početnom tovu tovljenici moraju uvek imati mogućnost da jedu.Ponuditi dovoljno vode. Na 12 životinja jedna pojilica sa protokom vode od 0.75-1 l/min i temperaturi vode od 18 stepeni.

Budite u toku

Najnovije vesti

sano ishrana dojne krmače leti

Kako hraniti krmače za dojenje po vrućinama?

Kako hraniti dojne krmače po vrućinama? Dokazano je da nekvalitetni obroci i nedovoljno snabdevanje hranljivim materijama tokom laktacije smanjuju plodnost i preživljavanje embriona u narednim leglima. Evo na šta treba paziti. Pravilna ishrana krmača tokom laktacije je neophodna za održavanje optimalne reproduktivne efikasnosti, posebno tokom leta kada su temperature izuzetno

Detaljnije »
svinje-useljavanje-africka-kuga-sano

6 Koraka pripreme objekta za useljenje svinja

6 Koraka pripreme objekta za useljenje svinja Preventiva protiv afričke kuge Preporuke stručnjaka Kvalitetno čišćenje je prvi korak u svim zoohigijenskim programima modernih svinjarskih sistema u svrhu redukcije i transfera bolesti i održavanja proizvodnje na visokom nivou. Procedura čišćenja, iako jednostavna radna operacija je jako bitan faktor zoohigijene na farmi.

Detaljnije »
zbijanje mase i istiskivanje zraka

Sano tehnologija siliranja trava

Sano tehnologija siliranja trava Cilj siliranja trava je da se dobije silaža sa visokim sadržajem energije po kilogramu suve materije, maksimalno očuvanim kvalitetom proteina, bez znakova kvarenja, prijatnog mirisa i ukusa za životinje Siliranje je oblik konzerviranja biljaka bez prisutnosti kiseonika uz pomoć bakterija koje stvaraju mlečnu kiselinu. Iz ove

Detaljnije »
0
    0
    Pregled korpe
    Vaša korpa je praznaNazad na Prodavnicu