Labacsil Stabil

Za ukusnu i stabilnu silažu

23.382,00 RSD

Koristi

icon technik beste futterqualitaet cmyk.eps

Najbolji kvalitet hrane

icon technik schutz vor nachgaerung und nacherwaermung cmyk.eps

Pospešuje fermentaciju silaže

icon technik konservierung durch chemische saeuren cmyk.eps

Konzerviranje hemijskim kiselinama

icon technik schnelle milchsaeurebildung cmyk.eps

Brzo stvaranje mlečne kiseline

icon technik schutz vor nachgaerung und nacherwaermung cmyk.eps

Sprečava sekundarnu fermentaciju i ponovno zagrevanje

icon technik rasche absenkung des ph wertes cmyk.eps

Brzo smanjenje PH vrednosti

Delovanje

  • Posebna kombinacija različitih heterofermentativnih bakterija mlečne kiseline. Oni ne stvaraju samo mlečnu kiselinu, već i deo sirćetne kiseline.
  • Potiskuje štetni kvasac i sprečava ponovno zagrevanje i sekundarnu fermentaciju.

Karakteristike proizvoda

  • Gubitak hranljivih materija je smanjen na minimum.
  • Ukusna silaža tokom cele godine.
  • Visoka koncentracija hranljivih materija u silaži.
  • Bolji kvalitet hrane i niži triškovi ishrane.

 

Upotreba

Dozirati 0,5 g na 1000kg isečene kukuruzne mase.

Proizvođač odnosno prodavac ne odgovara kod pogrešne primene. Naknade od strane proizvođača odnosno prodavca ograničavaju se u visini prodajne cene proizvoda.

BUDITE U TOKU

Najnovije vesti

Kupujte online

Proizvodi koji vas mogu zanimati

0
    0
    Pregled korpe
    Vaša korpa je praznaNazad na Prodavnicu