Robot Merlin AMS

Robotizovni sistem muže – Novi standard u efikasnoj, ergonomskoj i ekološkoj proizvodnji mleka

Opis

Fullwood M2erlin je nova generacija automatskih sistema za mužu i spreman je dovesti proizvodnju mleka na novi nivo.

Merlin robot je:

 1. Brz - Merlin robote odlikuje najbrže postavljanje sisnih čaša.
 2. Fleksibilan - twin-exit sistem ujedno i deluje kao sredstvo za razdvajanje. Softver za upravljanje stadom određuje gde svaka pojedinačna krava treba da ide.
 3. Pouzdan - Upotrebljene su isključivo najbolje komponente i nerđajući čelik, zahvaljujući kojem Vaš novi robot za mužu traje doživotno.
 4. Efikasan - Veća ušteda energije proizlazi iz nove ruke za mužnju, koja je sada upravljana elektromotorom umesto hidraulike.
 5. Ergonomičan - Pored udobnosti krava i osobe za upravljačem, ovaj robot ima i niz sigurnosnih funkcija koje poboljšavaju dobrobit krava, operatera i štite integritet mleka.
 6. Isplativ - Pored smanjenih operativnih troškova, ovaj sistem za mužu nudi najveću cenovnu dostupnost. Sa tri različite verzije u ponudi, uvek je moguće naći Fullwood M2erlin koji odgovara Vašoj kalkulaciji i mogućnostima.

Karakteristike proizvoda

Integrirani sistem menadžmenta

Jedinstveni dizajn Fullwood M2erlina omogućuje kravama ulaz ili izlaz iz izmuzišta putem dvostrukog sistema vrata, ulaznih i izlaznih. Ugradnjom vrata za razdvajanje u struku robota, Fullwood M2erlin omogućuje menadžerima stada direktan protok krava bez potrebe za dodatnim vratima.

Ispiranje klastera kiselinom

Sisne gume ispiraju se nakon svake mužnje rastvorom sirćetne kiseline, u svrhu sprečavanja širenja mastitisa i drugih zaraznih bolesti sa krave na kravu. Dostupno kao nadogradnja na M2 Expert.

Pristup prilagođen korisniku za menadžment stada (HMI)

Novi korisnički pristup za menadžment stada (Herd Management Interface; HMI) Fullwood M2erlina omogućuje korisnicima pristup ključnim podacima putem ekrana osetljivog na dodir na robotu. Podaci poput protoka mleka, prinosa mleka i aktivnosti gonidbe mogu se lako pregledati bez potrebe za odlaskom u kancelariju.

 

BUDITE U TOKU

Najnovije vesti

0
  0
  Pregled korpe
  Vaša korpa je praznaNazad na Prodavnicu