Mycosan

Veže mikotoksine u stočnoj hrani i poboljšava zdravlje životinja

390,50 RSD7.260,00 RSD

Koristi

icon schwein optimales belegungsalter und gewicht cmyk.eps

Najbolja plodnost

icon technik beste futterverwertung cmyk.eps

Odlična konverzija hrane

icon schwein geringere verluste cmyk.eps

Visoka stopa začeća

icon technik hohe taegliche futteraufnahme cmyk.eps

Visok dnevni prirast

Delovanje Mycosan

Ni jedna pojedinačna supstanca ne može istovremeno da neutralizuje sve mikotoksine. Mycosan® je delotvorna kombinacija različitih supstanci sa različitim spektrima delovanja za neutralizaciju mikotoksina (otrov gljivica) u stočnoj hrani za krave.  EU-odobrene za vezanje aflatoksina B1 sa kapacitetom vezivanja od iznad 90%.

Karakteristike proizvoda

Četvorostruko delovanje:

1. Termički obrađeni minerali sa velikom površinskom strukturom (> 300 m2 / g) vežu i fiksiraju mikotoksine koji se tada izlučuju izmetom.  

2. Specijalni autolizat kvasaca pospešuje regeneraciju ćelije u jetri i podupire detoksikacijske procese u samom organizmu. Detoksikacijski procesi se odvijaju brzo i efikasno.

3. Vitamin E, u kombinaciji sa visoko efikasnim antioksdidantima, smanjuje oksidativni stres, vezuje slobodne radikale i jača ćelije organizma.

4. Specijalne hranljive materije iz ćelijskih zidova kvasca potpomažu imuni sistem i jačaju otpornost.

Upotreba

Umešati u količini od 2 do 3 kg na tonu stočne hrane. Kod posebno visokog opterećenja umešati 5 kg u tonu stočne hrane.

Ako stočna hrana sadrži mikotoksine, tada se tome možemo suprotstaviti samo trajnom primenom Mycosan®.

Budite u toku

Najnovije vesti

sano ishrana dojne krmače leti

Kako hraniti krmače za dojenje po vrućinama?

Kako hraniti dojne krmače po vrućinama? Dokazano je da nekvalitetni obroci i nedovoljno snabdevanje hranljivim materijama tokom laktacije smanjuju plodnost i preživljavanje embriona u narednim leglima. Evo na šta treba paziti. Pravilna ishrana krmača tokom laktacije je neophodna za održavanje optimalne reproduktivne efikasnosti, posebno tokom leta kada su temperature izuzetno

Detaljnije »
svinje-useljavanje-africka-kuga-sano

6 Koraka pripreme objekta za useljenje svinja

6 Koraka pripreme objekta za useljenje svinja Preventiva protiv afričke kuge Preporuke stručnjaka Kvalitetno čišćenje je prvi korak u svim zoohigijenskim programima modernih svinjarskih sistema u svrhu redukcije i transfera bolesti i održavanja proizvodnje na visokom nivou. Procedura čišćenja, iako jednostavna radna operacija je jako bitan faktor zoohigijene na farmi.

Detaljnije »
zbijanje mase i istiskivanje zraka

Sano tehnologija siliranja trava

Sano tehnologija siliranja trava Cilj siliranja trava je da se dobije silaža sa visokim sadržajem energije po kilogramu suve materije, maksimalno očuvanim kvalitetom proteina, bez znakova kvarenja, prijatnog mirisa i ukusa za životinje Siliranje je oblik konzerviranja biljaka bez prisutnosti kiseonika uz pomoć bakterija koje stvaraju mlečnu kiselinu. Iz ove

Detaljnije »
0
    0
    Pregled korpe
    Vaša korpa je praznaNazad na Prodavnicu