San Ammat F

9.982,50 RSD

Koristi

Delovanje San Ammat F

  • Stabilizuje probavu
  • Ujednačen rast prasadi
  • Dovoljno mleka za svu prasad
  • Rasterećuje krmaču
  • Veća težina pri odbiću
  • Manje gubitaka

Karakteristike proizvoda

  • Napravljen je prema karakteristikama majčinog mleka
  • Prirodna aroma mleka
  • Visoko probavljive komponente (masti, izvori proteina i nosači energije)
  • Aminokiseline Lysin, Methionin, Threonin, Tryptophan i Glutamin za brz rast
  • Minerali, elementi u tragovima i vitamini
  • Bakterije mlečne kiseline za najbolje zdravlje  probavnog trakta
  • Stabilizator za dugotrajnost  (više sati je postojan i ne kvari se)
  • Vrlo dobra topivost (lagano se meša)

Upotreba

SanAmmat F prilagođen je za ishranu prasadi koristeći posude ili automatske sisteme

SanAmmat F  pomešati  do 200 grama na litru vode

Za optimalnu topivost koristiti vodu  temperature 42 do 45˚ C

SanAmmat F ponuditi  prasadima od prvog dana života po volji

SanAmmat F ostaje dugo stabilan i nekvarljiv (više sati)

Budite u toku

Najnovije vesti

sano ishrana dojne krmače leti

Kako hraniti krmače za dojenje po vrućinama?

Kako hraniti dojne krmače po vrućinama? Dokazano je da nekvalitetni obroci i nedovoljno snabdevanje hranljivim materijama tokom laktacije smanjuju plodnost i preživljavanje embriona u narednim leglima. Evo na šta treba paziti. Pravilna ishrana krmača tokom laktacije je neophodna za održavanje optimalne reproduktivne efikasnosti, posebno tokom leta kada su temperature izuzetno

Detaljnije »
svinje-useljavanje-africka-kuga-sano

6 Koraka pripreme objekta za useljenje svinja

6 Koraka pripreme objekta za useljenje svinja Preventiva protiv afričke kuge Preporuke stručnjaka Kvalitetno čišćenje je prvi korak u svim zoohigijenskim programima modernih svinjarskih sistema u svrhu redukcije i transfera bolesti i održavanja proizvodnje na visokom nivou. Procedura čišćenja, iako jednostavna radna operacija je jako bitan faktor zoohigijene na farmi.

Detaljnije »
zbijanje mase i istiskivanje zraka

Sano tehnologija siliranja trava

Sano tehnologija siliranja trava Cilj siliranja trava je da se dobije silaža sa visokim sadržajem energije po kilogramu suve materije, maksimalno očuvanim kvalitetom proteina, bez znakova kvarenja, prijatnog mirisa i ukusa za životinje Siliranje je oblik konzerviranja biljaka bez prisutnosti kiseonika uz pomoć bakterija koje stvaraju mlečnu kiselinu. Iz ove

Detaljnije »
0
    0
    Pregled korpe
    Vaša korpa je praznaNazad na Prodavnicu