Sanolac Lamb Forte®

Mlečna zamenica za jarad i jagnjad

2.161,50 RSD9.955,00 RSD

Koristi

icon technik weniger infektionskrankheiten cmyk.eps

Zdrava jagnjad

icon technik hohe taegliche futteraufnahme cmyk.eps

Visoki dnevni prirast

icon rind schnelle entwicklung zum wiederkaeuer cmyk.eps

Brz razvoj do preživara

icon schwein mehr gewinn cmyk.eps

Niski troškovi uzgoja

Delovanje Sanolac Lamb Forte®

Karakteristike proizvoda

  • Fina biljna mast sa tačkom topljenja ispod telesne temperature za optimalno varenje.
  • Uravnotežena kombinacija vitamina i aktivnih supstanci jača otpornost i podupire metabolizam.
  • Pivski kvasac stimuliše apetit i aktivnost buraga i osigurava visoko kvalitetni izvor proteina.
  • Grožđani i mlečni šećer, izvori su brzo raspoložive energije,
  • Najbolja topljivost i prikladnost za automatske pojilice.

Upotreba

Temperatura napajanja Sanolac Lamb iznosi 38 °C. Temperatura pripreme: 40 do 45 °C.
Jagnjad: 220 g Sanolac Lamb po litri vode.
Jarad: 180 g Sanolac Lamb po litri vode.

Plan pojenja:

1-7. dana: Kolostrum.

8-21.dana: 2,4l Sanolac Lamb-mleko hraniti podeljeno u 2-3 obroka.

22-42. dana: 2,0l Sanolac Lamb -mleko hraniti podeljeno u 1-2 obroka.

Preporuka: Od druge nedelje života ponuditi kvalitetnu hranu za uzgoj jagnjadi i obratiti pažnju da uvek imaju svežu vodu.

Aktivne supstance

Aktivna supstanca SangroSan za imunološki jaku vitalnu telad i za optimalnu iskorišćenost hranljivih materija.

SangroSan efikasno smanjuje upalne procese. Zatim, poboljšava unos stočne hrane, stabilizuje imunološku odbranu, smanjuje potrošnju hranljivih materija i rasterećuje jetru.

Budite u toku

Najnovije vesti

sano ishrana dojne krmače leti

Kako hraniti krmače za dojenje po vrućinama?

Kako hraniti dojne krmače po vrućinama? Dokazano je da nekvalitetni obroci i nedovoljno snabdevanje hranljivim materijama tokom laktacije smanjuju plodnost i preživljavanje embriona u narednim leglima. Evo na šta treba paziti. Pravilna ishrana krmača tokom laktacije je neophodna za održavanje optimalne reproduktivne efikasnosti, posebno tokom leta kada su temperature izuzetno

Detaljnije »
svinje-useljavanje-africka-kuga-sano

6 Koraka pripreme objekta za useljenje svinja

6 Koraka pripreme objekta za useljenje svinja Preventiva protiv afričke kuge Preporuke stručnjaka Kvalitetno čišćenje je prvi korak u svim zoohigijenskim programima modernih svinjarskih sistema u svrhu redukcije i transfera bolesti i održavanja proizvodnje na visokom nivou. Procedura čišćenja, iako jednostavna radna operacija je jako bitan faktor zoohigijene na farmi.

Detaljnije »
zbijanje mase i istiskivanje zraka

Sano tehnologija siliranja trava

Sano tehnologija siliranja trava Cilj siliranja trava je da se dobije silaža sa visokim sadržajem energije po kilogramu suve materije, maksimalno očuvanim kvalitetom proteina, bez znakova kvarenja, prijatnog mirisa i ukusa za životinje Siliranje je oblik konzerviranja biljaka bez prisutnosti kiseonika uz pomoć bakterija koje stvaraju mlečnu kiselinu. Iz ove

Detaljnije »
0
    0
    Pregled korpe
    Vaša korpa je praznaNazad na Prodavnicu